maandag 9 februari 2009

wat een dag











Het was zover, eindelijk!! We hebben vanochtend lekker ontbeten en wat boodschappen gedaan en daarna zat er niets anders op dan wachten tot we konden gaan. We moesten om 14 uur beneden in de hal zijn en dat waren we natuurlijk. Met zijn allen in het busje en op weg maar naar civil affairs, dit zit dus gewoon in een hotel waarvan ze een gedeelte gebruiken voor de overdracht van kindjes. Na 15 minuten hoorden we dat Jesse en Robin gearriveerd waren en Pim en Fayline kwamen wat later dus moesten we nog even wachten, daarna kwam Pim en ineens zagen we Jesse in de gang staan en ja, wat doe je dan als aanstaande moeder, huilen natuurlijk. Maar er viel een enorme last van mij af, hij was er en hij was prachtig.

Daarna kwam de zeer hectische overdracht, wat er om mij heen is gebeurd is behoorlijk langs mij heen gegaan. Jesse moest eigenlijk niet veel van ons hebben, maar een speelgoedje en een koekje doen wonderen. En wat heel lief was, het tweede koekje ging Jesse heel lief bij zijn vriendje Robin brengen. Verder laat hij het allemaal gelaten over zich heen komen. Na alle hektiek weer naar het hotel. Jesse ging in het busje lekker tegen mij aangeleund zitten op schoot.JW ging beneden met andere ouders om de documenten voor morgen klaar te maken en ik heb heerlijk met onze zoon zitten spelen met auto'tjes en de trein, na een paar stevige botsingen tussen de auto's en de trein kwam de eerste dikke vette lach, wat een lekker stuk.

We hebben heerlijk gegeten met onze kinderen en wat kan onze man bunkeren, handen vol met van alles gingen met smaak naar binnen, heerlijk. Daarna nog lekker met Jesse in bad, hij vindt het leuk, maar spannend. Hij heeft trots zijn nieuwe pyama aangetrokken.Ik heb met Johan(de vader van Robin) nog luiers gekocht en nog een extra fles met een speen, Jesse is heerlijk met nog een papfles naar bed gegaan en vlot in slaap gevallen, hij is ondertussen wel weer wakker geworden, maar hij ligt zoet om zich heen te loeren en na nog een flesje ligt ie lekker te soezen.
Het is vandaag lentefestival in China, we hebben de hele avond al vuurwerk en het is beredruk op straat, overal kraampjes en allemaal bijzondere dingen op stokjes, ik heb mijn ogen uitgekeken.
Morgen proceduredag, we moeten om 8.30 uur vertrekken, dus we gaan om 7 uur ontbijten. Het wordt een drukke dag dus we gaan zo lekker slapen.




2 opmerkingen:

Ethel zei

Hoi!!!
Wat prachtig dat Jesse nu bij jullie is!!! Wat een mooi mannetje en wat een mooie kijkers!
Heeft Jesse niet gehuild bij de overdracht, op de foto's te zien was hij danig onder de indruk en stil. Heftig allemaal weer hè?
Geniet van elkaar!!!
Groetjes, Ethel

auk zei

Nog zo'n prachtige jongen. Wat een kanjers zijn het toch! Mooi om al die verhalen en foto's te zien.

groetjes uit Dokkum
Aukje,Esther en Johann, die nu al de nachtjes aftellen tot 20 februari !