donderdag 12 februari 2009

Dag 3 Yulin mountain/cave

We waren vanochtend wat laat aan het ontbijt, onze stoere bink gaf aan dat hij in bad wilde en natuurlijk hebben we dat gedaan. Gister in bad met Robin heeft hem duidelijk goed gedaan. Vanochtend met de bus nar Yulin Mountain, een prachtige rit door mooie bergen in grillige vormen. We gingen op bezoek bij een ouderwets dorpje(vergelijk het met het Archeon, maar dan in het chinees) waar voorheen een bepaalde groep mensen leefden. Het personeel was allemaal in fleurige traditionele klederdracht, erg leuk gedaan allemaal. Daarna met een gedeelte van de groep een grot in waarin allerlei figuren te bewonderen waren, moeilijk uit te leggen, maar wel mooi.


Vanmiddag om 3 uur moesten de mannen bij de notary zijn voor het checken van alle papieren en jawel je raadt het al, bij ons klopte het niet. Naam en woonplaats waren beide niet in orde. In eerste instantie wilden ze het niet veranderen, maar na vriendelijk aandringen van Micheal en Gabri zijn de fouten goedgemaakt. Morgenochtend om 9 uur moet JW weer met Michael terug om alles af te ronden.

Morgen de laatste dag alweer in Nanning, niet te geloven. Zaterdagochtend om 10 uur vliegen we naar Beijing, lekker op tijd. Zijn we rond een uur of 15/16 in het hotel, als alles meezit. Eerst nog een dagje lummelen, beetje shoppen, want Jesse heeft zo'n klein kontje dat zelfs maat 74 zo afzakt, dus de warme broeken die ik meeheb zullen hem veel te groot zijn, maar eerst even proberen. Morgenmiddag koffers pakken.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: