maandag 2 maart 2009

VU





Vanochtend hadden we onze eerste afspraak in het VU, we zijn helemaal bijgepraat. Begin juni wordt Jesse voor het eerst geopereerd. Hij komt op de lijst voor een dubbele operatie, het sluiten van zijn zachte gehemelte en het sluiten van zijn lipje. Maar aangezien het beide nogal heftige ingrepen zijn wordt tijdens de operatie bepaald op inderdaad alles tegelijk wordt gedaan of dat eerst alleen zijn lipje wordt dichtgemaakt. We hebben dus nog drie maanden om te wennen aan elkaar en om te wennen aan het idee dat hij toch echt geopereerd gaat worden. We hebben ons voorgenomen om alles maar over ons heen te laten komen en te zien hoe het allemaal gaat verlopen. Volgende week hebben we de afspraak met de kinderarts, wordt ons binkie helemaal doorgelicht. Ben benieuwd hoe dat zal verlopen.
Verder gaat het hier erg goed. Jesse is een lekker ondeugend mannetje en Anne begint wat bij te draaien. Ze heeft zelf op school verteld dat we samen met Jesse bij opa en oma zijn geweest, een hele stap voor haar, tot nu toe wilde ze er niet veel van weten.
De dagen vliegen om en ik heb het idee dat ons huis nooit meer opgeruimd zal zijn, maar het kan mij niet schelen, we hebben het leuk samen, wat wil een mens nog meer.
Zondag gaan we naar Dokkum, naar Robin, ben heel benieuwd hoe de jongens op elkaar reageren. We hebben er zin in.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: